EGGER podloge

Osiguravaju stabilan pod

Kada polažete EGGER pod kao plivajući pod, odabir odgovarajuće podloge ključan je za postizanje savršenog izgleda i najboljeg učinka. Stručnjaci iz EGGERa odabrali su kolekciju podloga visoke kvalitete, koje se jednostavno postavljaju, osiguravaju izvrsnu akustiku, te omogućavaju dugoročne blagodati.

PODLOGE

 

1

Silenzio Easy

Ova podloga osmišljena je za prigušivanje buke udaraca i koraka u prostoriji. Prikladna je i kod podnog grijanja. Ako pod polažete na mineralnu podlogu, molimo da kao parnu branu postavite EGGER Alu Flex.

2

Silenzio Easy SD

Idealna podloga za smanjenje buke udaraca i koraka u prostoriji. Integrirana parna brana jamči brzo postavljanje. Prikladna je za mineralne podloge, a može se postaviti i s podnim grijanjem.

 

3

Silenzio Duo

Ova podloga istovremeno je izolacija i parna brana za pod. Prikladna je za mineralne podove, a može se postaviti i s podnim grijanjem. Idealna je za površine koje se intenzivno koriste, naročito u komercijalnim prostorima

4

Silenzio Cork

100 % prirodna, može se ponovo koristiti i može se reciklirati. Zahvaljujući svojoj tlačnoj čvrstoći štiti pod od teških opterećenja. Zbog svoje toplinske otpornosti prikladna je u kombinaciji sa sustavima podnog grijanja.

*Po narudžbi

 

5

Alu Flex

Ova podloga tvori kvalitetnu parnu branu koja štiti pod od rezidualne vlage iz drugih građevnih elemenata. Parna brana je bitna ako EGGER pod postavljate na estrih.

Tehničke specifikacije za Egger podloge

Alat za profesionalno postavljanje

Brošure

Komplet za postavljanje

Detaljne informacije o dodacima za podove

Montaža

Pribor – lajsne i podni profili

Newsletter

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Primajte sve informacije o akcijama i dodatnim pogodnostima na vaš e-mail.