COMFORT POD – ZA TRENUTKE OPUŠTANJA

STVORENI ZA UGODU.
TOPLINA I SIGURNOST:
S Comfort podom osjećat ćete se ugodno od prvog koraka. Njegova tajna: dva udobna sloja pluta zadržavaju toplinu i prigušuju zvukove. Tako ovaj pod pruža maksimalno opuštanje u domu, ali i u hotelskoj sobi ili joga studiju.
Dolazi u mnoštvu dekora i skladno se uklapa u različite trendove uređenja interijera. Značajke Comfort poda su lako održavanje i antibakterijska površina, koja je postojana na svjetlo čak i kada je izložena jakom UV svjetlu.
Bilo da se radi o stambenom ili radnom prostoru, razveselit će vas udobnost koja donosi smirenost i opuštenost.
DOBRI RAZLOZI
TOPAO I MEKAN
Zahvaljujući posebnim slojevima pluta Comfort pod je ugodno mek. Sitni mjehurići zraka u plutu pohranjuju toplinu, pa je pod topao i ugodan pod nogama. Postoji li ljepši poziv da hodamo bosi?
NAROČITO TIH
Želite malo tišine? Nema problema. Sloj pluta s obje strane podnih dasaka prigušuje zvuk koraka i drugu buku. Tako je svakodnevica s Comfort podom prilično tiha.
EKOLOŠKI PRIHVATLJIVI I SAVRŠENI ZA ZDRAVO STANOVANJE
Comfort pod je 100 % bez PVC-a i sastoji se od 87 % obnovljivih sirovina, uključujući pluto i drvna vlakna od stabala iz šuma s PEFC certifikatom.
Sastav poda
Zahvaljujući svom sastavu i korištenju prirodnih materijala Egger Comfort pod doprinosi ugodnoj i zdravoj klimi stanovanja.
PO NARUDŽBI
PO NARUDŽBI
PO NARUDŽBI
PO NARUDŽBI
PO NARUDŽBI
PO NARUDŽBI

EGGER Comfort podovi su, u usporedbi s drugim podnim oblogama na bazi drva, posebno tihi i djeluju kao toplinski izolator, pa stvaraju ozračje udobnosti u kojem se osjećamo dobro. Upravo zbog tih svojstava plutenog poda, EGGER Comfort podovi su idealan pod za spavaće i dječje sobe, ali i za dnevne boravke i blagovaonice*.

Treba imati na umu da elastični podovi, u koje spada Comfort pod od pluta, ne mogu podnositi jednaka mehanička opterećenja kao tvrđi podovi poput laminatnog poda.Također, namještaj je potrebno unositi/premještati prenošenjem, a nikako vučenjem po podu.

*Upotreba u blagovaonici samo u klasi 32 uz obavezno postavljanje zaštitnog filca na nogice radi onemogućavanja struganja nogice po comfort podu od pluta prilikom pomicanja. Lagana udubljenja su moguća ovisno o promjeru nogice stolice i pritisku(težini) na nju.

Pretraživanje

Unesite pojam za pretraživanje.

2024. © ELGRAD d.o.o. - Sva prava pridržana.