Comfort pod – Za trenutke opuštanja

Stvoreni za ugodu.

Toplina i sigurnost:

S Comfort podom osjećat ćete se ugodno od prvog koraka. Njegova tajna: dva udobna sloja pluta zadržavaju toplinu i prigušuju zvukove. Tako ovaj pod pruža maksimalno opuštanje u domu, ali i u hotelskoj sobi ili joga studiju.

Dolazi u mnoštvu dekora i skladno se uklapa u različite trendove uređenja interijera. Značajke Comfort poda su lako održavanje i antibakterijska površina, koja je postojana na svjetlo čak i kada je izložena jakom UV svjetlu.

Bilo da se radi o stambenom ili radnom prostoru, razveselit će vas udobnost koja donosi smirenost i opuštenost.

Dobri razlozi

Topao i mekan

Zahvaljujući posebnim slojevima pluta Comfort pod je ugodno mek. Sitni mjehurići zraka u plutu pohranjuju toplinu, pa je pod topao i ugodan pod nogama. Postoji li ljepši poziv da hodamo bosi?

Naročito tih

Želite malo tišine? Nema problema. Sloj pluta s obje strane podnih dasaka prigušuje zvuk koraka i drugu buku. Tako je svakodnevica s Comfort podom prilično tiha.

Ekološki prihvatljivi i savršeni za zdravo stanovanje

Comfort pod je 100 % bez PVC-a i sastoji se od 87 % obnovljivih sirovina, uključujući pluto i drvna vlakna od stabala iz šuma s PEFC certifikatom.

Sastav poda

Zahvaljujući svom sastavu i korištenju prirodnih materijala Egger Comfort pod doprinosi ugodnoj i zdravoj klimi stanovanja.

1 Ekološki prihvatljiv sloj za zaštitu od UV zračenja

2 HD digitalni tisak dekora

3 Elastičan sloj od pulta

4 Nosiva ploča HDF swell barrier + od prirodnih drvnih vlakana

5 Intergirani podsloj pulta za zvučnu izolaciju

Comfort podovi – dekori

EGGER Comfort podovi su, u usporedbi s drugim podnim oblogama na bazi drva, posebno tihi i djeluju kao toplinski izolator, pa stvaraju ozračje udobnosti u kojem se osjećamo dobro. Upravo zbog tih svojstava plutenog poda, EGGER Comfort podovi su idealan pod za spavaće i dječje sobe, ali i za dnevne boravke i blagovaonice*.

Treba imati na umu da elastični podovi, u koje spada Comfort pod od pluta, ne mogu podnositi jednaka mehanička opterećenja kao tvrđi podovi poput laminatnog poda.Također, namještaj je potrebno unositi/premještati prenošenjem, a nikako vučenjem po podu.

*Upotreba u blagovaonici samo u klasi 32 uz obavezno postavljanje zaštitnog filca na nogice radi onemogućavanja struganja nogice po comfort podu od pluta prilikom pomicanja. Lagana udubljenja su moguća ovisno o promjeru nogice stolice i pritisku (težini)na nju.