J-PULL fronte

Medijapan ili MDF (Midimum Densiti Fiber) ploče vlaknatice srednje gustoće, homogene po debljini, proizvedene od usitnjenog drva listača uz minimalan dodatak veziva. Gustoća po cijeloj debljini čini ih pogodnim za obradu glodanjem čime se u znatnoj mjeri koriste kao nadomjestak punom drvetu. Mala poroznost po presjeku koristi se i kod obrade lakiranjem što dodatno povećava primjenu MDFa u izradi namještaja, prije svega za fronte različitih oblika. MDF je također našao široku primjenu kao nosivi materijal kod furniranja i općenito kod oplemenjivanja furnirom, laminatima, folijom i dr.

U usporedbi smnogim drugim materijalima na osnov idrva, MDF ploče odlikuju se većom savojnom čvrstoćom, većom okomitom vlačnom čvrstoćom i izvrsnim držanjem vijaka. MDF ploče imaju veću mehaničku nosivost i otpornost nego jednostavne iverice. I u pogledu ponašanja kod bubrenja postižu se bolje vrijednosti. MDF ploče odlikuju se mehaničkim, tehnološkim i fizičkim svojstvima usporedivim sa svojstvima punog drva.

FRONTE SA INTEGRIRANOM J-PULL RUČKOM. OBLIK SLOVA „J“ STVARA FORMU KOJA OMOGUĆUJE LAKO I BRZO OTVARANJE, BEZ IZBOČENIH DIJELOVA. MINIMALIZAM I SKLAD U JEDNOM.

Glavne karakteristike:

Ostale karakteristike:

Moguća su odstupanja u prikazu boja na webu u odnosu na stvarnu boju dekora.

Pretraživanje

Unesite pojam za pretraživanje.

2024. © ELGRAD d.o.o. - Sva prava pridržana.