Laminatni pod

Mnogo prostora za individualnost

Moderan, autentičan, svestran: Egger laminatni pod

Od udobne dnevne sobe do puristički uređenog potkrovlja, od rustikalne blagovaonice do privlačne hotelske sobe: laminat je jedna od najpopularnijih vrsta podova. I jedan od najsvestranijih podova.

Zahvaljujući bogatoj ponudi autentičnih dekora – od modernog izgleda punog drva do skandinavski svijetlih i elegantnih dekora – za svaku prostoriju
i svaku koncepciju uređenja interijera može se naći savršeni dekor.

Uz mnoštvo dekora Egger Laminatni pod se odlikuje i vrhunskom kvalitetom izrade i funkcionalnim svojstvima. Robustan je, lako se održava, fleksibilan je i brzo se postavlja. I sve to uz odličan odnos cijene i kvalitete.
Kvalitetu Egger laminatnog poda osjetit ćete pri svakom koraku.

Dobri razlozi

Dugotrajnost i postojana vrijednost

Kako biste dugo mogli uživati u Egger laminatnom podu, proizvodi se tako da bude otporan i robustan. Otporan je na abraziju i njegova površina godinama ostaje postojana na svjetlo.

Lak za čišćenje i antibakterijski

Površina laminatnog poda ne samo da odbija prljavštinu i lako se čisti, već je i antibakterijska. To svojstvo daje površina oplemenjena melaminskom smolom, koja smanjuje broj bakterija i sprječava njihovo razmnožavanje. Površina je uz to i antistatička, pa smanjuje električni naboj

Univerzalno primjenjiv

Zahvaljujući mnoštvu dekora i formata Egger laminatni pod pristaje praktički u svaku prostoriju. Bez problema se može postaviti na podno grijanje. Vlagootporan Aqua+ laminatni pod idealan je za vlažne uvjete.

Ne boji se vode.

Zbogom hladnim pločicama: Odaberite pod koji je održivo proizveden i lako se postavlja. Egger laminatni pod s posebnom Aqua+ tehnologijom pouzdano odbija vodu. Zahvaljujući vlagootpornoj Aqua+ nosivoj ploči savršen je za kupaonice, kuhinje i hodnike, kao i za komercijalne primjene s čestim čišćenjem. Egger Aqua+ laminatni pod lako se čisti, čak i pomoću parnih čistača.

Sastav poda

Pojedinačne komponenete laminatnog poda spojene su u trajne podne daske, kako bi dugo mogao ispunjavati ono što obećava

1 Robusna površina izuzetno otporna na abraziju

2 Dekorativni sloj

3 Nosiva ploča HDF Swell barrier+ koja se sastoji od prirodnih drvenih vlakan (Opcijski s nosivom pločom Aqua+)

4 Protuuvlačni papir

Laminat – dekori