Laminam

LAMINAM KERAMIČKE PLOČE

Laminam je razvio potpuno novi koncept površine, kreirajući estetski napredan proizvod sa izvanrednim tehničkim i stilskim svojstvima. Sastav ploča su minerali na bazi porculana, proizvedene su naprednim tehnologijama, malih debljina (5 mm, 12 mm i 20 mm) i velike površine (1.620×3240 mm). Estetske vrline velike površine ploče pružaju umjetničke prednosti garantirajući kontinuitet materijala kroz cijelinu, u sofisticiranim, prirodnim nijansama.

Sve to u kombinaciji sa visokom otpornošću na mehanička oštećenja, kemikalije i sredstva za čišćenje, habanje, ogrebotine, duboke abrazije i savijanje čine ih uisitinu jedinstevenima. Lako se održavaju, površine su higijenske, otporne na mrlje, smrzavanje, vlagu, vatru, plijesan i gljivice, na UV zrake i promjene u boji.

Revolucionarna ploča koja ne zanemaruje ekološke principe: prirodni sirovi materijali, održiva tehnologija, potpuno reciklirajući proizvodi u centru su Laminam zelene filozofije. Sve karakteristike i kromatska svojstva ploča su nepromjenjive, dizajnirane da se odupru učincima vremena u svim atmosferskim uvjetima.

Dizajnirane su za svijet opremanja, kao horizontalne površine, od stolova do kuhinja i kupaonskih ploča, također se mogu koristiti i u eksterijerima, u građevini, za fasade i zidove.

Napomene:

*Laminam 5mm preporuka: korištenje isključivo na vertikalnim površinama

*Ploče po posebnoj narudžbi dostupne su i u drugim dimenzijama i debljinama

Higijenska površina
Jednostavan za čišćenje i održavanje
Pogodan za upotrebu s prehrambenim proizvodima
Compactna površina, bez površinske propusnosti
Dimenzijski stabilno
Pogodno za unutarnje i vanjsko korištenje
Otporan na toplinu i visoke temperature
Otporan na plijesan i gljivice
Otporan na mrlje
Otporan na deterdžente i sredstva za čišćenje
Otporan na kemikalije, kiseline i otapala
Otporan na naglu promjenu temperature
Otporan na smrzavanje
Otporan na vlagu
Otporan na UV zrake, nema promjene u boji
Otporan na savijanje
Otporan na grebanje i habanje
Eko kompatibilan i reciklirajući
Moguća su odstupanja u prikazu boja na webu u odnosu na stvarnu boju dekora.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE I OBRADA:

Ploče Laminama su od minerala na bazi porculana, proizvode se suhim prešanjem keramičkog sirovog materijala u prahu s velikim udjelom kvarca i feldspata pod vrlo visokim tlakom. Nakon čega slijedi pečenje na visokim temperaturama ( 1200 – 1300 oC ) u prolaznim pećima.

Obrada Laminama je moguća samo s specijalnim dijamantnim alatima posebno prilagođenima materijalu. Također moguća je i obrada vodom pod visokim tlakom ( waterjet ). Ugradnja i montaža je moguća svim odgovarajućim građevinskim i montažnim ljepilima za porculan. Sve ploče u ponudi su dodatno armirane s donje strane staklenom tkaninom. Međusobno lijepljenje ploča se radi specijalnim epoksidnim dvokomponentnim ljepilima u boji, kako bi spoj bio što manje vidljiv.

Naši partneri u obradi Laminam ploča:

Tavela d.o.o.
www.tavela.hr

Kimi Commerce d.o.o.
www.kimicommerce.hr

Pretraživanje

Unesite pojam za pretraživanje.

2024. © ELGRAD d.o.o. - Sva prava pridržana.