Profilirane ploče

Cannettatto ploče krasi reljefna struktura površine koja se proteže kroz cijelu ploču bez prekida. Prvo što se primjeti je teksturalni aspekt. Rebrasti uzorci dodaju slojevitost površini elemenata, stvarajući interesantan vizualni efekt koji privlači pažnju. Ova tekstura može biti suptilna i nježna, stvarajući osjećaj fluidnosti ili može biti izražena i dramatična, stvarajući intenzivan dojam pokreta.

Cannettato ploča izrađena je od rebraste pet folije na podlozi od MDF-a. Samo prednja strana ploče je stukturirana. Stražnja strana ploče je oplemenjena melaminskom folijom u istoj boji kao i prednja strana.

Elgrad u ponudi ima 2 Cannettato dekora, BIJELI 0060 i ZELENI 0062.
Ploča dolazi u dimenziji 2790 x 1220 x 19mm.
Cannettato ploče moguće je kantirati, trake su bez strukture.
0060 CANNETTATO BIJELI

Boja prednje strane usklađena je s dekorom FENIX 0032 Bianco Kos.

2790 x 1220 x 19mm

0062 CANNETTATO ZELENI

Boja prednja strane usklađena je s dekorom FENIX 0750 Verde Comodoro.

2790 x 1220 x 19mm

Mogu se koristiti u različitim stilovima uređenja interijera, od suptilnih detalja do glavnih elemenata, prilagođavajući se dizajnu i preferencijama vlasnika prostora. Bez obzira na kontekst, rebrasti uzorci na namještaju uvijek će dodati živost, teksturu i karakter prostoru, što ga čini zanimljivijim i privlačnijim.

Prednost ploče Cannettato je što se može lakiratu u željenu boju s odgovarajućim lakovima. Preporučamo posavjetovati se s profesionalnim lakirerom kako bi postigli savršen rezultat.

Primjer: Korišten je Cannettato bijeli dekor koji je lakiran u U702 Kašmir Siva
Primjena:

Pretraživanje

Unesite pojam za pretraživanje.

2024. © ELGRAD d.o.o. - Sva prava pridržana.