Garderobni okov
GARDEROBNI I OKOV ZA KREVETE

Suvremene potrebe zahtijevaju inovativna rješenja koja se mogu prilagoditi sve fleksibilnijim prostorima koji se vrlo često mijenjaju. Kada je riječ o ormarima, često se zanemaruje unutarnja organizacija. Kako dovesti unutarnji prostor ormara na višu razinu?

Hack – dodaci za ormare i
garderobe, čarolija urednosti!

Novi Hack dodaci za ormare i garderobe kreirani su za organiziranje vašeg prostora na najelegantniji način. Njegov minimalistički dizajn ističe se svojom teksturiranom završnom obradom u kameno sivoj ili crnoj boji. Velika prednost HACK dodataka je funkcionalnost te omogućuje preglednost u ormaru kako bi pronašli ono što tražite.
Hack garderobni lift
za el. 450 - 600 mm, nosivost 12 kg, stone grey
Hack bočna izvlačna polica za cipele D
crna
Hack izvlačna vješalica za hlače
11 šipki, crna
Hack organizator s pregradama
za el. 600 mm, stone grey

Organizacija ormara je opuštenija i zabavnija zahvaljujući ublaživačima i vodilicom s djelomičnom izvlakom koja omogućuje polagano i tiho otvaranje i zatvaranje. Svaka vodilica ima mogućnost podešavanja do 17 mm, što s odstojnicima omogućava raspon instalacije elementa od 560 do 1.112 mm. Također se odlikuje jednostavnom i brzom montažom, bez potrebe za posebnim alatima, dovoljno je učvrstiti u bokove ormara.

ZERO

Želite li stvoriti jedinstvenu atmosferu u bilo kojoj prostoriji vašeg doma
ili poslovnog prostora?

ZERO modularni sustavi su izrazito svestrani i pružaju organizaciju prostora prema slobodnom oblikovanju. Jednostavni su za montažu i imaju širok spektar dodataka zahvaljujući modularnosti sustava. Možete dizajnirati svoju garderobu sa ZERO strukturom koja je kompatibilna s HACK dodacima za ormare i garderobu.
ZERO, montaža zid/zid
Koristiti Zero alu profil, l=2,35 m, crni
ZERO, montažan zid/pod; strop/pod
Koristiti Zero alu profil, l=2,90 m, crni

ZERO znači:

Svestranost sustava Zero omogućava vam stvaranje kreativnih rješenja za vaš dom, garderobu, ured ili poslovanje, bez potrebe za dugotrajnim i kompliciranim procesima. Fleksibilnost i PRAKTIČNA konstrukcija čine sustav Zero atraktivnim izborom za one koji traže jednostavno, a ipak inovativno modularno rješenje.

HACK & ZERO mogu se koristiti na razne načine! Upravo iz tog razloga nudimo Vam katalog pun opcija koje će se savršeno prilagoditi Vašim potrebama, pogledajte cjelokupnu ponudu: 

Pretraživanje

Unesite pojam za pretraživanje.

2024. © ELGRAD d.o.o. - Sva prava pridržana.