ZIDNI PANELI

Zidni paneli – daju ultimativno rješenje za uređenje interijera. Osim poboljšanja izgleda samih zidova, paneli se mogu koristiti za razne dekorativne namjene.

Radi svoji izvrsnih sposobnosti zidni paneli prostoru daju wow efekt.

Današnji zidni paneli nisu više samo rustikalni kao nekad. Elegantni su te daju toplinu i nevjerojatno se dobro uklapaju u moderno uređen prostor. Više se ne stavljaju na svaki zid, a niti od poda do stropa.

elgrad-zidni-paneli-9>
Scrolling Image Frame

Svi dekori Egger radnih ploča mogu se naručiti i kao zidni paneli. Dimenzije 4.100×640 mm, debljina 8 mm. Minimalna količina: 1 kom

Zidni paneli se obično postavljaju između radne ploče i gornjih kuhinjskih elemenata i odlično su rješenje umjesto kuhinjskih pločica. Za razliku od pločica, nemaju fuge, dimenzije cijele ploče su 4.100×1.310 mm te se one režu po mjeri, a debljine 8 mm. Mogu se uskladiti sa dekorom radne ploče ili dekorom iverala.

elgrad-zidni-paneli-1>
Scrolling Image Frame
elgrad-zidni-paneli-8>
Scrolling Image Frame
elgrad-zidni-paneli-7>
Scrolling Image Frame

Tehničke informacije i napomene:

Nema posebnih uvjeta prilikom korištenja ploče za kuhanje na bazi struje, bilo da je ploča staklo-keramika ili indukcija, zidni paneli se u tom slučaju mogu normalno koristiti jer se zagrijava direktno dno posude.

Što se tiče plinske ploče za kuhanje, gdje se toplina raspršuje, ne preporuča se upotreba zidnog panela niti zidnih letvi, nego kaljeno staklo ili keramika. Ako se ipak odlučite za zidne panele, minimalna udaljenost posude na plinu i panela bi trebala biti cca 10 cm.

Zidni panel je iverica oplemenjena laminatom i jedino su rubovi podložni upijanju vlage te ih treba dodatno izolirati (kantiranje).

elgrad-zidni-paneli-6>
Scrolling Image Frame