EGGER PRO KOLEKCIJA PODOVA 2021+

Ostvari svoje ideje.

Kada prostorija postaje posebno mjesto? Kada u nju useli život sa svojim lijepim trenucima i dragocjenim uspomenama. Primjerice, u domu punom razgovora i smijeha ponekad ima uzburkanih osjećaja, no ipak možete naći svoj mir. Ili u uredu, gdje čitav tim surađuje ili u prodajnom prostoru, gdje se kupci odmah osjećaju ugodno. Otkrijte Egger podove, čija kvaliteta i stil su savršeno usklađeni s vašim željama i zamislima.

Uvijek osobiti. Uvijek u trendu. Uvijek prikladni.
Različiti stilovi za prostorije koje nadahnjuju. Mnoštvo dekora, formata i površina.
egger-logo

Otkrijte sve podove:

Trend selection

 

1

Interior Match

Međusobno usklađeno!
Mnogi od dekora Egger podova usklađeni su s ponudom proizvoda za namještaj i uređenje interijera iz EGGER Dekorativne kolekcije. Poklapaju se u dekoru ili boji. Tako nastaju jedinstvene prostorije pune karaktera i emocija. Npr. radna ploča, fronte namještaja ili komoda usklađena sa podom.
Informacije o decor matchu možete potražiti kod prikaza svakog dekora, u tabeli sa detaljnim informacijama.

2

Creative functions

Kolekcija nudi kreativna rješenja na način da se mogu napraviti kombinacije dekora i detalja dekora u sve 3 vrste poda u jednom interijeru. Npr. Imamo dekore u laminatnom podu, design-u i comfortu koji se podudaraju u bojama ili su sličnih boja ili imaju detalj koji ih povezuje.Time se kroz jedan prostor mogu uskladiti boje, tonovi. Može se postići i kontrast kako bi se stvorili efektni interijeri.

 

3

Pure Solids

Dizajn pravog drveta i parketa pokazuju se kao vječni trend. Pure solids trend kombinira visoku kvalitetu i prirodni dizajn sa vrijednošću i performansom laminatnog poda. Autentični dekori, od elegantnih do izgleda klasičnog parketa daju naglasak svakoj prostoriji.

DETALJE TREND SELECTION DEKORA POTRAŽITE U PDF-U

 
 

Formati i fuge

SAZNAJ VIŠE

Površine

SAZNAJ VIŠE
Newsletter

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Primajte sve informacije o akcijama i dodatnim pogodnostima na vaš e-mail.